Service & Co.'s logo

–  en guideskole for livet

Coronavirus

Aktuel information – Service & Co. guideskoler og Coronavirus

Væsentlig information til dig, som allerede skal, eller vil på på vores guideskole, om Coronavirus.

Vi får mange spørgsmål omkring Coronavirus, og hvordan vi, og ikke mindst, vores elever er stillet. Vores råd til dig er, at du skal ikke være bange for at booke din guideskole og dermed være sikret en plads. Med i din booking følger vores Tryghedsgaranti for, at du kan føle dig tryg. Læs mere om din Tryghedsgaranti her.

Hvis du er sikker på, at du vil tage en af vores guideuddannelser, er det værste, der kan ske, at du skal vælge at flytte din guideskole til et tidspunkt, hvor det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at rejse, eller du kan frit vælge at få dine penge tilbage, hvis et hold skulle blive ændret. Vi vil ALDRIG gå på kompromis med sikkerheden og vores elevers velbefindende.

Vores samarbejdspartnere i både Spanien, Malta og Thailand tager alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

Alle Corona-relaterede flytninger eller tilbagebetalinger sker i øvrigt uden beregning. Tegner du en afbestillingsforsikring via os, er du ligeledes dækket helt ind til afrejse, hvis du eller din nærmeste familie skulle få Corona og du ikke kan rejse.

Næste skole som skal afholdes er guideuddannelse i oktober 2021 i Spanien og igen på Malta med afrejse i november 2021. Vil du gerne med, så skynd dig at få booket din plads. Vi vil gerne gøre alt, hvad vi kan for, at du kan komme i gang med at leve dine guide-drømme ud, og vi ved allerede nu, at holdene dette efterår bliver fyldt op. Derfor må du ikke vente for længe med at få booket dit ophold, da vi allerede nu har få pladser tilbage. Ring ind til os hvis du gerne vil reservere en plads uden beregning.

De næste guideuddannelser bliver afholdt på vores guideskoler i Spanien. Da en guideuddannelse IKKE er en ferierejse, er vi ikke omfattet af Sundhedsministeriets lande-farvekoder, og vi kan forsikre dig, at det område, vi befinder os i, er et yderst sikkert sted. Et område, vi stort set har for os selv. Tjek guideskolen i Spanien ud her og få en forsmag på, hvad der venter dig

Har du spørgsmål angående guideskolerne og coronavirus, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 211 222 eller sende os en mail på info@service-co.dk.

(Opdateret d. 22/9-2020 kl. 12.00)

Corona mini-FAQ

Gennemfører I jeres guideuddannelser?

  • Ja, det gør vi. En guideuddannelse hos Service & Co. er betegnet som en erhvervsrejse, fordi vi samarbejder med en erhvervsskole, og derfor kan vi gennemføre vores uddannelser i udlandet. Sikkerheden kommer ALTID først! Men skulle smittetrykket være for højt på skoledestinationen, flytter vi lokation. Vi aflyser ikke.

Hvordan er jeg sikret økonomisk?

Service & Co. er en del af Rejsegarantifonden, RGF, i Danmark. Selv hvis det værste tænkelige skulle ske for Service & Co., er dine penge altid sikret. Service & Co. er en sund virksomhed, som har klaret sig flot gennem krisen. Vores hjertebarn er at uddanne guider, og det regner vi med at blive ved med i mange år frem. Du kan således bestille din guideuddannelse med god samvittighed, sikkerhed og optimisme.
Hvis du tegner en afbestillingsforsikring via os, er du ligeledes fuldt økonomisk dækket, hvis du, eller nogen i din nærmeste familie, skulle få Corona lige op til afrejse, og dermed forhindre dig i at tage afsted.

Hvad gør I, hvis I ikke kan gennemføre en guideuddannelse?

Som udgangspunkt gennemfører vi. Det er altid det, vi arbejder efter. Hvis en uddannelse ikke kan gennemføres, har vi flere alternativer. Enten rykkes den frem i tiden, eller flyttes eleverne til andre hold, der passer til deres planer. Du kan også få dine penge retur fra Rejsegarantifonden.

Hvis der ikke er nogen, der rejser på ferie, bliver der så behov for guider?

Der er ingen tvivl om, at danskerne efter ufrivillig hjemmekarantæne får lyst til at rejse ud igen. Når det sker, skal der bruges en masse guider, så vi tror på, at vores elever kan få arbejde efterfølgende. Ingen ved, hvor længe Corona-krisen varer, og hvilke følger den får for rejsebranchen, men som udgangspunkt vil der altid være en masse mennesker, som stadig gerne vil rejse og opleve verden, og dem skal vi være der for.

Tør jeg booke en uddannelse i disse tider?

Det skal du ikke være bange for. Hvis du er sikker på, at du vil tage en guideuddannelse, så er det værste, der kan ske, at du skal flytte din guideskole til et tidspunkt, hvor det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at rejse. Vi vil ALDRIG gå på kompromis med sikkerheden. Alle Corona-relaterede flytninger sker uden beregning.

Har du spørgsmål omkring guideskoler og corona?

4 + 5 =

Kom til inspirationsaften

Hver måned holder vi flere inspirationsaftener, og du er mere end velkommen til at komme med og blive lidt klogere på en
Service & Co. guideuddannelse, jobbet som guide eller noget helt andet. Vi afholder nemlig ikke blot inspirationsaftener om Service & Co. – vi afholder inspirationsaftener med alverdens temaer, som kan inspirere dig og dit fremtidige liv efter guideskolen.

[instagram-feed feed=1]
Loading...