Guideskole og Covid-19

Aktuel information - Service & Co. guideskoler og Coronavirus

Væsentlig information til dig om Coronavirus som allerede skal eller vil på på vores guideskole.

Vi får i disse dage spørgsmål omkring Coronavirus og hvordan vi og ikke mindst vores elever er stillet.
Du skal ikke være bange for at booke din guideskole nu, så du er sikret en plads!

Hvis du er sikker på, at du vil tage en af vores guideuddannelser, er det værste der kan ske, at du skal vælge at flytte din guideskole til et tidspunkt, hvor det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at rejse eller du kan frit vælge at få dine penge tilbage. Hos Service & Co. følger vi altid udenrigsministeriets anvisninger, og vi vil ALDRIG gå på kompromis med sikkerheden.

Alle Corona-relaterede flytninger eller tilbagebetalinger sker iøvrigt uden beregning.

Har du spørgsmål angående guideskolerne og coronavirussen er du velkommen til at ringe til os på tlf 70 211 222 eller sende os en mail på info@service-co.dk

(Opdateret d. 27/3-2020 kl. 14.00)

Covid-19 mini-FAQ

 • Gennemfører I jeres guideuddannelser?

   Vi forventer at afholde årets 3 andre skoler uden ændringer. Næste skole foregår i Thailand og har afrejse 1. juli 2020, så der er heldigvis stadig lang tid til. Vi holder grundigt øje med udviklingen, og melder ud såfremt forventningerne til skolerne ændres.

 • Hvad gør I, hvis I ikke kan gennemføre en guideuddannelse?

  Som udgangspunkt gennemfører vi, hvis regeringen giver grønt lys. Det er altid det, vi arbejder efter. Hvis en uddannelse ikke kan gennemføres, har vi flere alternativer. Enten rykkes den frem i tiden eller også flyttes eleverne til andre hold der passer til deres planer. Du kan også få dine penge retur fra Rejsegarantifonden.

 • Hvis der ikke er nogen der rejser på ferie, bliver der så behov for guider?

  Der er ingen tvivl om, at danskerne efter ufrivillig hjemmekarantæne, får lyst til at rejse ud igen. Når det sker, skal der bruges en masse guider, så vi tror på at vores elever kan få arbejde efterfølgende. Ingen ved hvor længe Corona-krisen varer og hvilke følger den får for rejsebranchen, men som udgangspunkt, vil der altid være en masse mennesker som stadig gerne vil rejse og opleve verden og dem skal vi være der for.

 • Tør jeg booke en uddannelse i disse tider?

  Det skal du ikke være bange for. Hvis du er sikker på, at du vil tage en guideuddannelse, så er det værste der kan ske, at du skal flytte din guideskole til et tidspunkt, hvor det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at rejse. Hos Service & Co. følger vi altid udenrigsministeriets og vores brancheorganisations anvisninger, og vi vil ALDRIG gå på kompromis med sikkerheden. Alle Corona-relaterede flytninger sker uden beregning.

 • Hvordan er jeg sikret økonomisk?

  Service & Co. er en del af rejsegarantifonden, RGF, i Danmark. Selv hvis det værste tænkelige skulle ske for Service & Co., er dine penge altid sikret. Service & Co. er en sund virksomhed, som nok skal klare sig gennem krisen. Vores hjertebarn er at uddanne guider og det regner vi med at blive ved med i mange år frem. Du kan således bestille med din guideuddannelse med god samvittighed, sikkerhed og optimisme.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål omkring guideskolen og coronavirussen er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 211 222. Vi sidder klar til at snakke med dig. Du er også mere end velkommen til at skrive en besked til os, og så svarer vi dig hurtigst muligt.

Send besked

Tag din guideskole med fuld SU

Drømmer du om at blive guide?
Rejsebranchen har brug for guider så snart vi er over corona-krisen. Vi har derfor brug for dig!

Læs om guideskolen her

lad os følges