Guideskole og Covid-19

Aktuel information - Service & Co. guideskoler og Coronavirus

Væsentlig information til dig om Coronavirus som allerede skal eller vil på på vores guideskole.

Vi får i denne tid spørgsmål omkring Coronavirus og hvordan vi og ikke mindst vores elever er stillet. Vores råd til dig er, du skal ikke være bange for at booke din guideskolen og dermed være sikret en plads.

Hvis du er sikker på, at du vil tage en af vores guideuddannelser, er det værste der kan ske, at du skal vælge at flytte din guideskole til et tidspunkt, hvor det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at rejse eller du kan frit vælge at få dine penge tilbage. Vi vil altid udenrigsministeriets anvisninger, og vi vil ALDRIG gå på kompromis med sikkerheden og vores elevers velbefindende.

Vores samarbejdspartnere i både Spanien, Malta og Thailand tager alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Bl.a. har vi fra vores skolehotel i Spanien, Aqua Hotel Promenade, modtaget en sikkerhedsprotokol med deres tiltag. Lignende sikkerhedsforanstaltninger tages også på Malta og i Thailand.

Hent sikkerhedsforanstaltninger på skolehotellet i Spanien, Aqua Hotel Promenade

Alle Corona-relaterede flytninger eller tilbagebetalinger sker iøvrigt uden beregning.

Grænserne åbnes den 31/8 og vi afholder guideuddannelse 1 oktober. Så skynd dig at få booket din plads. Vi vil gerne gøre alt hvad vi kan, for at du kan komme i gang med at leve dine guide-drømme ud, og vi ved allerede nu, at holdene dette efterår bliver fyldt op. Elever fra forårets og sommerens aflyste hold er flyttet til efteråret og derfor må du ikke vente for længe med at få booket dit ophold, da vi allerede nu har få pladser tilbage.

Har du spørgsmål angående guideskolerne og coronavirussen er du velkommen til at ringe til os på tlf 70 211 222 eller sende os en mail på info@service-co.dk

(Opdateret d. 17/6-2020 kl. 11.30)

Covid-19 mini-FAQ

 • Gennemfører I jeres guideuddannelser?

   Vi forventer stærkt at afholde efterårets to skoler uden ændringer. Vi holder grundigt øje med udviklingen, og melder ud såfremt forventningerne til skolerne ændres.

 • Hvad gør I, hvis I ikke kan gennemføre en guideuddannelse?

  Som udgangspunkt gennemfører vi hvis regeringen giver grønt lys. Det er altid det, vi arbejder efter. Hvis en uddannelse ikke kan gennemføres, har vi flere alternativer. Enten rykkes den frem i tiden eller også flyttes eleverne til andre hold der passer til deres planer. Du kan også få dine penge retur fra Rejsegarantifonden.

 • Hvis der ikke er nogen der rejser på ferie, bliver der så behov for guider?

  Der er ingen tvivl om, at danskerne efter ufrivillig hjemmekarantæne, får lyst til at rejse ud igen. Når det sker, skal der bruges en masse guider, så vi tror på at vores elever kan få arbejde efterfølgende. Ingen ved hvor længe Corona-krisen varer og hvilke følger den får for rejsebranchen, men som udgangspunkt, vil der altid være en masse mennesker som stadig gerne vil rejse og opleve verden og dem skal vi være der for.

 • Tør jeg booke en uddannelse i disse tider?

  Det skal du ikke være bange for. Hvis du er sikker på, at du vil tage en guideuddannelse, så er det værste der kan ske, at du skal flytte din guideskole til et tidspunkt, hvor det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at rejse. Hos Service & Co. følger vi altid udenrigsministeriets og vores brancheorganisations anvisninger, og vi vil ALDRIG gå på kompromis med sikkerheden. Alle Corona-relaterede flytninger sker uden beregning.

 • Hvordan er jeg sikret økonomisk?

  Service & Co. er en del af Rejsegarantifonden, RGF, i Danmark. Selv hvis det værste tænkelige skulle ske for Service & Co., er dine penge altid sikret. Service & Co. er en sund virksomhed, som nok skal klare sig gennem krisen. Vores hjertebarn er at uddanne guider og det regner vi med at blive ved med i mange år frem. Du kan således bestille med din guideuddannelse med god samvittighed, sikkerhed og optimisme.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål omkring guideskolen og coronavirussen er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 211 222. Vi sidder klar til at snakke med dig. Du er også mere end velkommen til at skrive en besked til os, og så svarer vi dig hurtigst muligt.

Send besked

Tag din guideskole med fuld SU

Drømmer du om at blive guide?
Rejsebranchen har brug for guider så snart vi er over corona-krisen. Vi har derfor brug for dig!

Læs om guideskolen her

lad os følges