Byd på din guideskole støt strandbakkehuset børne og unge hospice

BYD PÅ DIN GUIDEUDDANNELSE - STØT STRANDBAKKEHUSET

Få din guideskole til en god pris, og støt samtidig Strandbakkehuset, børne- og unge hospice

Vi er stolte af vores guideskole, og vi synes, at alle bør unde dem selv oplevelsen af at komme på guideskole. En oplevelse, hvor vores elever lærer utrolig meget om selvfølgelig servicefaget, som guidejobbet indebærer, men også lærer at udfordre dem selv til den helt store guldmedalje.

Desværre er det ikke alle unge mennesker, som lever længe nok til at få alle de fantastiske oplevelser, som livet har at byde. Strandbakkehuset er et nyt børne- og unge hospice på Djursland, og deres helt store opgave er, at uanset, hvor kort livet end måtte være, skal alle børn og unge have mulighed for at få så meget ud af deres liv som muligt. Dette støtter vi op om hos Service & Co.

For at støtte Strandbakkehuset aktionerer vi en guideskole i skønne Spanien væk (værdi 28.995,-). Guideskolen finder sted i Pineda De Mar på det 4-stjernede hotel Aqua Hotel Promenade, der skaber de mest ideelle rammer for uddannelsesopholdet for vores elever. Med beliggenheden midt på strandpromenaden lige ned til stranden og vandet, kun én time fra storbyen Barcelona, har området meget at byde på. Derudover har Aqua Hotel Promenade alle de faciliteter, vores elever kan drømme om - lækre nymoderniseret værelser, pool, en lækker restaurant, afslappende lounge område, havudsigt, stor pool.

Drømmer du om at få branchens bedste guideuddannelse med jobgaranti, så du kan opleve verden og få løn for det? Kickstart din guidekarriere i Spanien med os og Hotel Aqua Promenade og støt en fantastisk god sag!

 

Byd på guideskolen

  • Er du klar til at komme på guideskole og støtte en fantastisk sag samtidig? Så skal du give et bud på auktionen!
  • Auktionen løber til og med den 15. april 2020.
Byd på guideskolen her

Om guideskolen i Spanien

5 uger på første parket ud til det Baleariske Hav i Spanien, når du på 4. semester rejser ned og tager vores guideuddannelse i Spanien.

Vores skole i spanienVores dejlige 4-stjernede hotel Aqua Hotel Promenade ligger i Pineda de Mar. Et hotel med en fantastisk placering og skønne faciliteter. Hotellets nymoderniserede værelser har mulighed for havudsigt så at du kan stå op til lyden af bølgebrus, og når sulten kalder, byder hotellets restaurant på en overdådig topklasse buffet. Læs mere om hotellet her. Her skal du tilbringe størstedelen af de næste 5 uger på guideskolen. 

Pineda de Mar lægger i Catalonien - et område med et fantastisk hav og gyldenbrune sandstrande. Et lokalområde som har et rigt liv i form af butikker, caféer, restauranter og markedsdage, så du kommer til at opleve et autentisk Spanien. Her har du mulighed for at se unikke seværdigheder, snuse til den katalanske kultur og smage lækker spansk mad. I din fritid kan du slappe af på stranden som ligger få skridt væk fra skolehotellet og tage en dukkert i det flotte blå hav som har fået EU’s blå flag for renlighed.

Barcelona lægger kun en time væk, hvilket giver rig mulighed for at opleve en af Europas førende storbyer indenfor bl.a. mode, historie og arkitektur. Byen summer af shopping muligheder, restauranter og caféer som skaber et dejligt byliv. Inkluderet i dit skoleophold er en udflugt til Barcelona hvor du på egen hånd kan opleve den spanske storby som forener storby og strand.
Udover udflugten til Barcelona arrangere på dine fridage andre udflugter som du kan tilkøbe nede på skolen. Disse er valgfrie så ønsker du i stedet en afslappende dag i dit lokalområde har du også mulighed for det.

"Service & Co. er en unik oplevelse
Service & Co er en meget unik oplevelse, man finder ikke noget lignende andre steder. Hvis man er i tvivl så bare gør det! Jeg ville gøre det hele igen hvis jeg kunne!

Phillip / Spanien 2019 / Trustpilot

Få en oplevelse i verdensklasse på Service&Co guideuddannelse

lad os følges